GOOGLE EN YOUTUBE HOUDEN GEWOON VAN GEANIMEERDE VIDEO’S

U kunt marketingvideo’s omzetten in verleidelijke stukjes voor Google. En je kunt het maar beter gewoon doen omdat Google de belangrijkste zoekmachine van allemaal is! Wees voorzichtig genoeg om een ​​beknopte beschrijving van je video op te nemen, bedenk een pakkende titel en voeg ook handige tags toe

Houd dit in gedachten: een website met een video erop kan tot 2 of 3 keer meer bezoekers per maand krijgen, en ze zullen hun tijd op die site verdubbelen, wat een toename van 157% van het zoekmachineverkeer genereert. Ook zal diezelfde website met een video erop, vergeleken met een andere met alleen geschreven tekst, het gemiddelde aantal linkende domeinen met drie vermenigvuldigen.

Als je plannen hebt om een ​​levendige video over je bedrijf te maken, kan Channelorange, dat voornamelijk een Nederlands bedrijf is, de ideale keuze voor je zijn. Ze hebben al een echt perfect schilderij bereikt, zeker als een van mijn campagnes.

Tegenwoordig zijn consumenten dagelijks bezig met online videocontent. Uit een recent onderzoek is gebleken dat een derde van alle online activiteitstijd wordt besteed aan het bekijken van video’s. Het betrekken van uw klanten is daarom altijd belangrijk in de competitieve wereld van digitale marketing en kan worden beschouwd als de eerste stap naar het maken van een verkoop.

U moet dus inhoud gebruiken die u de best mogelijke kans geeft om effectief met uw klant in contact te komen. Geanimeerde video’s zijn de perfecte manier om potentiële klanten te betrekken, omdat ze een manier bieden om essentiële informatie op een opvallende en interessante manier te presenteren.

www.channelorgange.nl