Activiteiten

Het hele jaar door, met uitzondering van de zomervakantie, is er iedere dinsdagavond een verenigingsactiviteit.

Winterperiode (november - april)

Gedurende de wintermaanden wordt er getraind in het zwembad "De Wilder" te Haaksbergen. Deze trainingen beginnen om 21.30 uur en duren een uur. Tijdens de trainingen wordt zowel aan de conditie als aan de duiktechniek aandacht besteed. Na afloop is het in de kantine vaak erg gezellig.

Zomerperiode (mei - oktober)

Gedurende de zomermaanden wordt er op dinsdagavond een verenigingsduik gemaakt in buitenwater. Aan het begin van het seizoen wordt er een rooster gemaakt van de duikplassen die we gaan bezoeken. Dit rooster kunt u op deze website terugvinden en in het bubbelbulletin. Als naar aanleiding van de duikomstandigheden er een wijziging wordt aangebracht in het schema, dan wordt dit via de telefoonketen en via de web-site bekend gemaakr. Op de dinsdagavonden dat er buiten gedoken wordt, verzamelen we bij het vulhok om 19.00 uur.

Overige evenementen.

Tevens zijn er in de loop van het jaar een aantal verenigingsevenementen zoals de Nieuwjaarsduik en het Zeelandweekeinde. Daarnaast wordt door een aantal leden min of meer vaste activiteiten georganiseerd zoals een wrakduik op de Noordzee en zo nu en dan een "zomerfeest".

 

 

 

Top

Duikvereniging Sirius  | info@siriusduiken.nl