HOE U ZELFGEMAAKTE MEDISCHE GEZICHTSMASKERS OP DE JUISTE MANIER KUNT MAKEN

Om te voorkomen dat u tientallen onbruikbare maskers maakt, moet u het proces zorgvuldig benaderen. Alleen bepaalde materialen zijn effectief in het blokkeren van ten minste 1 micron en blijven toch ademend.

Dr. Nordell heeft hard gewerkt om een ​​tutorial te maken voor iedereen die wil helpen. Deze doe-het-zelf-medische maskers zijn niet getest, dus hun mate van werkzaamheid is nog onzeker. Toch hoopt Nordell dat haar versie van chirurgische maskers effectief genoeg zal zijn om in ieder geval een deel van het virus te blokkeren.

Om chirurgische maskers te maken, heeft u verschillende materialen nodig. Als je besluit om voor een ander merk te gaan, of een ander materiaal, moet je er zeker van zijn dat het ademend is en minimaal 1 micron kan filteren. Sommige mensen voegen afzonderlijke filters toe als aanvulling op standaard stoffen maskers, sommige van deze filters worden door vocht onwerkzaam gemaakt. Aangezien de maskers over de neus en mond worden geplaatst, zullen ze zeker nat worden, dus alles wat door vocht wordt aangetast, is verboden, zegt ze. U wilt er ook voor zorgen dat uw masker in de machine kan worden gewassen en later opnieuw kan worden gebruikt.

https://medisch-mondkapje.nl/

www.dgmondmasker.nl